24-uur voor u
paraat staan

Het voordeel van onze 24-uursservice

Is de beveiliging van uw bedrijfspand of woning voor u van cruciaal belang? Wilt u dat eventuele storingen snel worden opgelost? Dan staat Minkman Beveiliging tot uw beschikking met 24-uursservice. Een snellere oplossing is niet mogelijk!

Direct contact

Wenst u direct meer informatie klik dan hieronder.

Nog meer voordelen

Wanneer u een storingsmelding hebt, kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week bij ons terecht. Dat is waar
24-uursservice voor staat. Bij ons houdt de 24-uursservice verder in dat u direct contact krijgt met de specialist. Uw voordeel:

  • Geen telefooncentrale die u doorverbindt
  • Geen monteur die u op een later tijdstip terugbelt
  • Direct contact voor de snelste oplossing

U wilt toch dat een storing in uw alarmsysteem zo snel mogelijk wordt opgelost? Met de 24-uursservice van Minkman Beveiliging heeft u die zekerheid.

Wilt u ook de zekerheid van 24-uursservice

De 24-uursservice is van toepassing op alle inbraakbeveiliging die Minkman Beveiliging levert en installeert.

Als VEB-erkend beveiligingsbedrijf staan wij voor kwaliteit. Mede door onze 24-uursservice zijn wij een van de snelst groeiende beveiligingsbedrijven in Apeldoorn en omgeving. Wilt u meer weten? Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Minkman Beveiliging is een VEB erkend beveiligingsbedrijf (www.veb.nl). Wij ontwerpen, installeren en onderhouden een alarmsysteem conform de huidige regelgeving. Daardoor is het mogelijk om uw alarmsysteem te certificeren voor eventueel de verzekering.

Waarom kiezen voor Minkman Beveiliging uit Apeldoorn?

Minkman Beveiliging staat voor kwaliteit en service. Bij de beveiliging van uw woning of bedrijfspand zijn dat voor ons peilers die van het grootste belang zijn. Afstand is daarbij geen issue. Onze vestiging in Apeldoorn ligt centraal in Nederland, waardoor wij niet beperkt zijn in ons verzorgingsgebied. Door de ligging nabij de A1 en de A50 zijn wij snel ter plaatse wanneer het nodig is. Voor spoedgevallen werken wij buiten Apeldoorn met betrouwbare partners bij u in de buurt. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Gratis advies om de veiligheid van uw woning of bedrijfspand te waarborgen?