Brandbeveiliging: Voor Uw Eigen Veiligheid

Is uw bedrijfspand up-to-date volgens de laatste brandveiligheidseisen? Heeft u voldoende rookmelders en zitten die op de juiste plaats? Wilt u zeker weten dat alles omtrent de brandveiligheid van uw bedrijf in orde is? Schakel dan de specialisten van Minkman Beveiliging in. Vertrouwt u de brandbeveiliging aan ons toe, dan kunt u zich concentreren op het werk dat voor u belangrijk is.

Brandbeveiliging Begint Met Brandpreventie

Brandbeveiliging begint met maatregelen om brand te voorkomen. Voorkomen is uiteraard beter dan genezen. Door de juiste preventiemaatregelen wordt het risico op brand tot een minimum beperkt. In het geval dat er brand ontstaat, is het van belang om de schade zoveel mogelijk te beperken. Vanuit de overheid worden brandveiligheidseisen opgesteld die gericht zijn op:

 •  de veiligheid van personen (personeel, klanten, brandweerpersoneel)
 • de veiligheid van de omgeving van het bedrijf (buurbedrijven, milieu)

Onze specialisten bekijken de brandbeveiliging van uw bedrijf of woning volgens deze eisen.

Wat Kunnen Wij Betekenen Op Het Gebied Van Brandbeveiliging?

De brandbeveiligingsdiensten van Minkman Beveiliging beginnen waar het hooort: bij de preventie. Daarnaast bieden wij u gedegen advies over brandmeld- of ontruimingsinstallaties. Wij leveren en installeren deze installaties conform alle geldende normen. Om de brandveiligheid te garanderen verzorgen wij voor u de maandelijkse controle door een Opgeleid Persoon/Beheerder Brandmeldinstallaties (conform NEN 2535).

Over Minkman Beveiliging

Minkman Beveiliging bestaat sinds 2010 en boogt op jarenlange ervaring.  Wij bieden diverse oplossingen in beveiliging van woningen en bedrijfspanden. Naast brandbeveiliging kunt u bij ons ook terecht voor:

Voor alle door ons geleverde en geïnstalleerde producten is 24-uursservice beschikbaar. Omdat wij een VEB-erkend beveiligingsbedrijf zijn, is de kwaliteit voor u gewaarborgd. Een veilig gevoel.

Uw Brandveiligheid Objectief Laten Beoordelen?

Wilt u weten of de brandbeveiliging in uw bedrijf voldoet aan de normen? Vrijblijvend advies over uw huidige situatie? Minkman Beveiliging geeft advies op alle cruciale punten met de vrijblijvende veiligheidscheck.

Vraag Nu Onze GRATIS Veiligheidscheck Aan!

Laatste tweets

Wat opdrachtgevers over ons zeggen

 • Frank Stenders van Groenrijk Epe

  We hebben het afgelopen jaar bij ons de beveiliging en telefonie door Minkman Beveiliging aan laten leggen. Met een aantal steekwoorden goed samen te vatten. Pe...
  Lees meer »

 • Ton Klumper van Tomra Systems BV te Apeldoorn

  Minkman Beveiliging heeft bij ons een bel/video intercom installatie aangelegd en deze gekoppeld aan onze PC’s, zodat wij op onze monitor kunnen zien wie er v...
  Lees meer »

 • John Hoogervorst van Restaurant De Smoezer Apeldoorn

  Diverse grote en kleine werkzaamheden heeft Minkman Beveiliging binnen ons restaurant uitgevoerd, naar volle tevredenheid. Met name in onze branche is het prett...
  Lees meer »

 • Wilco Rietberg van Kana Software

  Minkman beveiliging heeft bij ons thuis de beveiliging aangelegd. Dat is ons heel goed bevallen. Goed advies, alles netjes in de muur weggewerkt en voor een goe...
  Lees meer »

 • Wijnand van der Heide van Van Der Heide Food

  Minkman beveiliging, is voor ons het juiste bedrijf geweest met advies en service om ons bedrijfspand te beveiligen.
  Lees meer »