Voor uw eigen
veiligheid

Brandbeveiliging begint met brandpreventie

Is uw bedrijfspand up-to-date volgens de laatste brandveiligheidseisen? Heeft u voldoende rookmelders en zitten die op de juiste plaats? Wilt u zeker weten dat alles omtrent de brandveiligheid van uw bedrijf in orde is? Schakel dan de specialisten van Minkman Beveiliging in. Vertrouwt u de brandbeveiliging aan ons toe, dan kunt u zich concentreren op het werk dat voor u belangrijk is.

Brandbeveiliging begint met maatregelen om brand te voorkomen. Voorkomen is uiteraard beter dan genezen. Door de juiste preventiemaatregelen wordt het risico op brand tot een minimum beperkt. In het geval dat er brand ontstaat, is het van belang om de schade zoveel mogelijk te beperken. Vanuit de overheid worden brandveiligheidseisen opgesteld die gericht zijn op:

  • de veiligheid van personen (personeel, klanten, brandweerpersoneel)
  • de veiligheid van de omgeving van het bedrijf (buurbedrijven, milieu)

Onze specialisten bekijken de brandbeveiliging van uw bedrijf of woning volgens deze eisen.

Direct contact

Wenst u direct meer informatie klik dan hieronder.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

De brandbeveiligingsdiensten van Minkman Beveiliging beginnen waar het hooort: bij de preventie. Daarnaast bieden wij u gedegen advies over brandmeld- of ontruimingsinstallaties. Wij leveren en installeren deze installaties conform alle geldende normen. Om de brandveiligheid te garanderen verzorgen wij voor u de maandelijkse controle door een Opgeleid Persoon/Beheerder Brandmeldinstallaties (conform NEN 2535).

Over Minkkman Beveiliging

Minkman Beveiliging bestaat sinds 2010 en boogt op jarenlange ervaring. Wij bieden diverse oplossingen in beveiliging van woningen en bedrijfspanden.

Voor alle door ons geleverde en geïnstalleerde producten is 24-uursservice beschikbaar. Omdat wij een VEB-erkend beveiligingsbedrijf zijn, is de kwaliteit voor u gewaarborgd. Een veilig gevoel.

Wilt u weten of de brandbeveiliging in uw bedrijf voldoet aan de normen? Vrijblijvend advies over uw huidige situatie? Minkman Beveiliging geeft advies op alle cruciale punten met de vrijblijvende veiligheidscheck.

Minkman Beveiliging is een VEB erkend beveiligingsbedrijf (www.veb.nl). Wij ontwerpen, installeren en onderhouden een alarmsysteem conform de huidige regelgeving. Daardoor is het mogelijk om uw alarmsysteem te certificeren voor eventueel de verzekering.

Waarom kiezen voor Minkman Beveiliging uit Apeldoorn?

Minkman Beveiliging staat voor kwaliteit en service. Bij de beveiliging van uw woning of bedrijfspand zijn dat voor ons peilers die van het grootste belang zijn. Afstand is daarbij geen issue. Onze vestiging in Apeldoorn ligt centraal in Nederland, waardoor wij niet beperkt zijn in ons verzorgingsgebied. Door de ligging nabij de A1 en de A50 zijn wij snel ter plaatse wanneer het nodig is. Voor spoedgevallen werken wij buiten Apeldoorn met betrouwbare partners bij u in de buurt. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Gratis advies om de veiligheid van uw woning of bedrijfspand te waarborgen?