Zo voorkomen
wij inbraken

Voorkom inbraak met beveiligingsverlichting

Inbraken en vandalisme voorkomen? Preventie begint met beveiligingsverlichting. Een inbreker staat niet graag in de ‘spotlight’. Ook vandalen worden niet graag gezien en gaan liever in de schemer of in het donker hun gang. Door beveiligingsverlichting te plaatsen vergroot u de kans op herkenning. En als er iets is wat onverlaten willen voorkomen…

Naast de gebruikelijke aansluiting op een meldkamer is verbinding met uw mobiele telefoon uiteraard ook mogelijk. Met de moderne alarmsystemen kunt u alle kanten op. En om u het juiste advies te geven, voeren wij eerst een gratis veiligheidscheck uit. Op basis daarvan, en natuurlijk uw wensen, adviseren wij u over het beste alarmsysteem voor uw situatie.

Direct contact

Wenst u direct meer informatie klik dan hieronder.

Binnenverlichting als inbraakpreventie

Voorkomen van inbraak begint met verlichting binnen. Wanneer uw woning een bewoonde indruk maakt, wordt de kans op inbraak al kleiner. Maak gebruik van tijdschakelaars of schemerschakelaars voor het tijdig inschakelen en uitschakelen van uw binnenverlichting. Wanneer u het risico dat uw privéterrein betreden wordt wilt verkleinen, is het raadzaam goede beveiligingsverlichting buiten aan te leggen.

Ook voor de buitenverlichting geldt dat tijdige inschakeling van belang is. Om de beveiligingsverlichting buiten in te schakelen zijn er diverse opties:

  • Bewegingssensor
  • Lichtsensor/schemersensor
  • Dubbele sensors: zowel lichtsensor als bewegingssensor

Welke keuze er gemaakt wordt hangt af van de situatie en plaatsing van de verlichting. Hierbij speelt de wijze van bevestiging ook een grote rol. Het is raadzaam om de beveiligingsverlichting goed te verankeren. De plaats waar de verlichting wordt geplaatst en de wijze waarop deze verankerd kan worden, bepalen mede de keuze voor de verlichting.

De juiste beveiligingsverlichting, dat is onze expertise

In het donker zelf veilig thuiskomen? Voorkomen dat inbrekers hun gang kunnen gaan in het donker? Minkman Beveiliging zorgt ervoor met de juiste verlichting. Wij bekijken uw situatie om u te voorzien van de meest passende keuze in beveiligingsverlichting. Minkman Beveiliging is een beveiligingsbedrijf uit Apeldoorn met meer dan 15 jaar ervaring. Wilt u weten welke oplossing voor u het meest geschikt is? Vrijblijvend advies op maat?

Minkman Beveiliging is een VEB erkend beveiligingsbedrijf (www.veb.nl). Wij ontwerpen, installeren en onderhouden een alarmsysteem conform de huidige regelgeving. Daardoor is het mogelijk om uw alarmsysteem te certificeren voor eventueel de verzekering.

Waarom kiezen voor Minkman Beveiliging uit Apeldoorn?

Minkman Beveiliging staat voor kwaliteit en service. Bij de beveiliging van uw woning of bedrijfspand zijn dat voor ons peilers die van het grootste belang zijn. Afstand is daarbij geen issue. Onze vestiging in Apeldoorn ligt centraal in Nederland, waardoor wij niet beperkt zijn in ons verzorgingsgebied. Door de ligging nabij de A1 en de A50 zijn wij snel ter plaatse wanneer het nodig is. Voor spoedgevallen werken wij buiten Apeldoorn met betrouwbare partners bij u in de buurt. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Gratis advies om de veiligheid van uw woning of bedrijfspand te waarborgen?