Kans Op Inbraak Met 90% Verminderen? Kies Voor Een Alarmsysteem

De kans op inbraak verminderen met 90%? Dan kiest u voor een alarmsysteem. Deze vorm van inbraakbeveiliging is veelzijdig in mogelijkheden en kent door de opkomst van internet vele nieuwe toepassingen. U kunt daarbij kiezen uit draadloze en bedrade alarmsystemen. Uitbreiding en koppeling met andere systemen zijn geen enkel probleem. U kunt hierbij denken aan koppeling met:

 • Brandmelders
 • Toegangscontrole
 • Mistgenerators
 • Paniekzenders
 • Buiten- of gronddetectie

Naast de gebruikelijke aansluiting op een meldkamer is verbinding met uw mobiele telefoon uiteraard ook mogelijk. Met de moderne alarmsystemen kunt u alle kanten op. En om u het juiste advies te geven, voeren wij eerst een gratis veiligheidscheck uit. Op basis daarvan, en natuurlijk uw wensen, adviseren wij u over het beste alarmsysteem voor uw situatie.

Welk Alarmysteem Kiest U?

Uw huis grondig schoon houden om te voorkomen dat een spin het alarm laat afgaan? Of uw huisdier eenzaam opsluiten buiten het bereik van de bewegingsmelders? Dankzij de huidige techniek zijn huisdieren tot 20 kilo geen probleem en zal uw alarm niet zomaar afgaan. Uw huisdier is dus geen enkel probleem. En als het alarm dan afgaat, hoe verloopt de doormelding? Gaat deze naar de alarmcentrale of naar uw mobiele telefoon? Via de vaste telefoonlijn of via internet (IP)? IP-doormelding in plaats van doormelding over de gewone telefoonlijn is nu eerder regel dan uitzondering. Niet alle bestaande apparatuur is daar geschikt voor, wij helpen u graag om uw analoge alarmsysteem aan te passen. Denkt u hier vooral aan wanneer u van uw standaard telefonie overgaat op VoIP (digitale telefonie via internet).

Een Alarmsysteem Op Maat, Daar Zorgen Wij Voor

Inbraakbeveiliging moet in uw voordeel werken en geen overbodige hinder veroorzaken. Met uw wensen en alle technieken en mogelijkheden van nu, bieden wij u een oplossing op maat. Ons doel is u te voorzien van een specifiek alarmsysteem dat volledig voldoet aan uw eisen. Uiteraard ook passend bij uw situatie. Daarom luidt ons motto: ‘Een alarmsysteem moet werken op uw leef- en werkomstandigheden!’. Naast alarmsystemen leveren en installeren wij onder andere:

Wanneer u kiest voor Minkman Beveiliging is voor u ook onze 24-uursservice beschikbaar. Hiermee kunt u rekenen op een snelle oplossing wanneer er zich onverhoopt een storing voordoet.

Vrijblijvend Advies Over Het Beste Alarmsysteem Voor Uw Pand?

Bent u op zoek naar een passende oplossing voor de beveiliging van uw huis of bedrijfspand? Wilt u meer weten over het beste alarmsysteem voor uw situatie? Wij staan voor u klaar met vrijblijvend advies op maat. Een afspraak maken?

Vraag Nu Onze GRATIS Veiligheidscheck Aan!

 

Minkman Beveiliging is een VEB erkend beveiligingsbedrijf (www.veb.nl). Wij ontwerpen, installeren en onderhouden een alarmsysteem conform de huidige regelgeving. Daardoor is het mogelijk om uw alarmsysteem te certificeren voor eventueel de verzekering.

Laatste tweets

Wat opdrachtgevers over ons zeggen

 • Frank Stenders van Groenrijk Epe

  We hebben het afgelopen jaar bij ons de beveiliging en telefonie door Minkman Beveiliging aan laten leggen. Met een aantal steekwoorden goed samen te vatten. Pe...
  Lees meer »

 • Ton Klumper van Tomra Systems BV te Apeldoorn

  Minkman Beveiliging heeft bij ons een bel/video intercom installatie aangelegd en deze gekoppeld aan onze PC’s, zodat wij op onze monitor kunnen zien wie er v...
  Lees meer »

 • John Hoogervorst van Restaurant De Smoezer Apeldoorn

  Diverse grote en kleine werkzaamheden heeft Minkman Beveiliging binnen ons restaurant uitgevoerd, naar volle tevredenheid. Met name in onze branche is het prett...
  Lees meer »

 • Wilco Rietberg van Kana Software

  Minkman beveiliging heeft bij ons thuis de beveiliging aangelegd. Dat is ons heel goed bevallen. Goed advies, alles netjes in de muur weggewerkt en voor een goe...
  Lees meer »

 • Wijnand van der Heide van Van Der Heide Food

  Minkman beveiliging, is voor ons het juiste bedrijf geweest met advies en service om ons bedrijfspand te beveiligen.
  Lees meer »