Alarmsysteem op maat

Kans op inbraak met 90% verminderen

De kans op inbraak verminderen met 90%? Dan kiest u voor een alarmsysteem. Deze vorm van inbraakbeveiliging is veelzijdig in mogelijkheden en kent door de opkomst van internet vele nieuwe toepassingen. U kunt daarbij kiezen uit draadloze en bedrade alarmsystemen. Uitbreiding en koppeling met andere systemen zijn geen enkel probleem.

Naast de gebruikelijke aansluiting op een meldkamer is verbinding met uw mobiele telefoon uiteraard ook mogelijk. Met de moderne alarmsystemen kunt u alle kanten op. En om u het juiste advies te geven, voeren wij eerst een gratis veiligheidscheck uit. Op basis daarvan, en natuurlijk uw wensen, adviseren wij u over het beste alarmsysteem voor uw situatie.

Direct contact

Wenst u direct meer informatie klik dan hieronder.

Welk alarmsysteem kiest u?

Uw huis grondig schoon houden om te voorkomen dat een spin het alarm laat afgaan? Of uw huisdier eenzaam opsluiten buiten het bereik van de bewegingsmelders? Dankzij de huidige techniek zijn huisdieren tot 20 kilo geen probleem en zal uw alarm niet zomaar afgaan. Uw huisdier is dus geen enkel probleem. En als het alarm dan afgaat, hoe verloopt de doormelding? Gaat deze naar de alarmcentrale of naar uw mobiele telefoon? Via de vaste telefoonlijn of via internet (IP)? IP-doormelding in plaats van doormelding over de gewone telefoonlijn is nu eerder regel dan uitzondering. Niet alle bestaande apparatuur is daar geschikt voor, wij helpen u graag om uw analoge alarmsysteem aan te passen. Denkt u hier vooral aan wanneer u van uw standaard telefonie overgaat op VoIP (digitale telefonie via internet).

Een alarmsysteem op maat, daar zorgen wij voor

Inbraakbeveiliging moet in uw voordeel werken en geen overbodige hinder veroorzaken. Met uw wensen en alle technieken en mogelijkheden van nu, bieden wij u een oplossing op maat. Ons doel is u te voorzien van een specifiek alarmsysteem dat volledig voldoet aan uw eisen. Uiteraard ook passend bij uw situatie. Daarom luidt ons motto: ‘Een alarmsysteem moet werken op uw leef- en werkomstandigheden!’. Naast alarmsystemen leveren en installeren wij onder andere:

Alarmsystemen
Camerasystemen
Brandbeveiliging
Hang & sluitwerk
24-uursservice
Beveiligingsverlichting

Wanneer u kiest voor Minkman Beveiliging is voor u ook onze 24-uursservice beschikbaar. 
Hiermee kunt u rekenen op een snelle oplossing wanneer er zich onverhoopt een storing voordoet.

Vrijblijvend Advies Over Het Beste Alarmsysteem Voor Uw Pand?

Bent u op zoek naar een passende oplossing voor de beveiliging van uw huis of bedrijfspand? Wilt u meer weten over het beste alarmsysteem voor uw situatie? Wij staan voor u klaar met vrijblijvend advies op maat. Een afspraak maken?

Minkman Beveiliging is een VEB erkend beveiligingsbedrijf (www.veb.nl). Wij ontwerpen, installeren en onderhouden een alarmsysteem conform de huidige regelgeving. Daardoor is het mogelijk om uw alarmsysteem te certificeren voor eventueel de verzekering.

Waarom kiezen voor Minkman Beveiliging uit Apeldoorn?

Minkman Beveiliging staat voor kwaliteit en service. Bij de beveiliging van uw woning of bedrijfspand zijn dat voor ons peilers die van het grootste belang zijn. Afstand is daarbij geen issue. Onze vestiging in Apeldoorn ligt centraal in Nederland, waardoor wij niet beperkt zijn in ons verzorgingsgebied. Door de ligging nabij de A1 en de A50 zijn wij snel ter plaatse wanneer het nodig is. Voor spoedgevallen werken wij buiten Apeldoorn met betrouwbare partners bij u in de buurt. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Gratis advies om de veiligheid van uw woning of bedrijfspand te waarborgen?