De basis
voor preventie

De bouwkundige buitenschil van uw pand

Inbraakpreventie begint met goed hang- en sluitwerk. Dat zal u niet onbekend zijn. Maar wat is nu goed hang- en sluitwerk? Allereerst betreft het uiteraard de sloten op deuren en ramen. Ook bij ramen is een goed slot van belang, om het inbrekers niet gemakkelijk te maken om binnen te komen.

Wanneer u door Minkman Beveiliging een gratis veiligheidscheck laat uitvoeren, nemen we de gehele bouwkundige buitenschil van uw pand onder de loep. Deze bouwkundige buitenschil betreft in het bijzonder de inbraakgevoelige gevelopeningen zoals:

  • Deur
  • Schuifpui
  • Draai- en kiepramen

Goed hang- en sluitwerk is op deze punten van groot belang. Maar wat is nu goed hang- en sluitwerk?

Direct contact

Wenst u direct meer informatie klik dan hieronder.

SKG-Keurmerk, garantie voor goed hang- en sluitwerk

Wanneer het hang- en sluitwerk voorzien is van een SKG-keurmerk kunt u erop vertrouwen dat het goed is. De Stichting Kwaliteit Gevelbouw test hang- en sluitwerk op duurzaamheid en sterkte volgens de Nederlandse Norm (NEN5089). Wanneer het materiaal door de keuring van SKG komt, heeft u de garantie dat het daadwerkelijk inbraakwerend is. Hierin zijn verschillende gradaties die door middel van sterren worden gewaardeerd.

1 SKG ster: standaard inbraakwerend
2 SKG sterren: zwaar inbraakwerend
3 SKG sterren: extra zwaar inbraakwerend

Voor iedere situatie is een passende oplossing. Wij adviseren u vrijblijvend over de passende oplossing voor uw situatie.
Hierbij wordt advies gegeven over hang- en sluitwerk en aanvullende maatregelen zoals alarmsystemen, camerasystemen, toegangscontrole en brandbeveiliging.

Toegangscontrole

Naast standaard hang- en sluitwerk is toegangscontrole een uitstekende oplossing om ongewenste personen buiten de deur te houden. Door het uitgeven van passen op naam is er volledige controle op wie er een pand, of zelfs bepaalde delen van het pand, betreden. De passen kunnen geprogrammeerd worden voor volledige toegang tot het pand of juist een bepaald aantal deuren. Deuren worden voorzien van een kaartlezer, waarbij de toegangscontrole zelfs zo ver gaat dat u kunt bepalen op welke tijden iemand toegang heeft. Wilt u weten of toegangscontrole een oplossing is voor uw situatie? Neem dan contact met ons op.

Met ruime ervaring en diepgaande kennis op het gebied van veiligheid en inbraakpreventie is Minkman Beveiliging uw partner in veiligheid. Wij ontzorgen onze klanten met een advies op maat en 24-uursservice op de door ons geleverde en geïnstalleerde systemen. U kunt vrijblijvend met ons kennismaken door middel van onze gratis veiligheidscheck.

Minkman Beveiliging is een VEB erkend beveiligingsbedrijf (www.veb.nl). Wij ontwerpen, installeren en onderhouden een alarmsysteem conform de huidige regelgeving. Daardoor is het mogelijk om uw alarmsysteem te certificeren voor eventueel de verzekering.

Waarom kiezen voor Minkman Beveiliging uit Apeldoorn?

Minkman Beveiliging staat voor kwaliteit en service. Bij de beveiliging van uw woning of bedrijfspand zijn dat voor ons peilers die van het grootste belang zijn. Afstand is daarbij geen issue. Onze vestiging in Apeldoorn ligt centraal in Nederland, waardoor wij niet beperkt zijn in ons verzorgingsgebied. Door de ligging nabij de A1 en de A50 zijn wij snel ter plaatse wanneer het nodig is. Voor spoedgevallen werken wij buiten Apeldoorn met betrouwbare partners bij u in de buurt. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Gratis advies om de veiligheid van uw woning of bedrijfspand te waarborgen?