Hang- En Sluitwerk: De Basis Voor Inbraakpreventie

Inbraakpreventie begint met goed hang- en sluitwerk. Dat zal u niet onbekend zijn. Maar wat is nu goed hang- en sluitwerk? Allereerst betreft het uiteraard de sloten op deuren en ramen. Ook bij ramen is een goed slot van belang, om het inbrekers niet gemakkelijk te maken om binnen te komen.

De Bouwkundige Buitenschil Van Uw Pand

Wanneer u door Minkman Beveiliging een gratis veiligheidscheck laat uitvoeren, nemen we de gehele bouwkundige buitenschil van uw pand onder de loep. Deze bouwkundige buitenschil betreft in het bijzonder de inbraakgevoelige gevelopeningen zoals:

 • Deur
 • Schuifpui
 • Draai- en kiepramen

Goed hang- en sluitwerk is op deze punten van groot belang. Maar wat is nu goed hang- en sluitwerk?

SKG-Keurmerk: Garantie Voor Goed Hang- En Sluitwerk

Wanneer het hang- en sluitwerk voorzien is van een SKG-keurmerk kunt u erop vertrouwen dat het goed is. De Stichting Kwaliteit Gevelbouw test hang- en sluitwerk op duurzaamheid en sterkte volgens de Nederlandse Norm (NEN5089). Wanneer het materiaal door de keuring van SKG komt, heeft u de garantie dat het daadwerkelijk inbraakwerend is. Hierin zijn verschillende gradaties die door middel van sterren worden gewaardeerd:
skg-keurmerk

 • 1 SKG ster: standaard inbraakwerend
 • 2 SKG sterren: zwaar inbraakwerend
 • 3 SKG sterren: extra zwaar inbraakwerend

Voor iedere situatie is een passende oplossing. Wij adviseren u vrijblijvend over de passende oplossing voor uw situatie. Hierbij wordt advies gegeven over hang- en sluitwerk en aanvullende maatregelen zoals alarmsystemen, camerasystemen, toegangscontrole en brandbeveiliging.

Toegangscontrole

Naast standaard hang- en sluitwerk is toegangscontrole een uitstekende oplossing om ongewenste personen buiten de deur te houden. Door het uitgeven van passen op naam is er volledige controle op wie er een pand, of zelfs bepaalde delen van het pand, betreden. De passen kunnen geprogrammeerd worden voor volledige toegang tot het pand of juist een bepaald aantal deuren. Deuren worden voorzien van een kaartlezer, waarbij de toegangscontrole zelfs zo ver gaat dat u kunt bepalen op welke tijden iemand toegang heeft. Wilt u weten of toegangscontrole een oplossing is voor uw situatie? Neem dan contact met ons op.

Minkman Beveiliging: Alles Voor Uw Veiligheid

Met ruime ervaring en diepgaande kennis op het gebied van veiligheid en inbraakpreventie is Minkman Beveiliging uw partner in veiligheid. Wij ontzorgen onze klanten met een advies op maat en 24-uursservice op de door ons geleverde en geïnstalleerde systemen. U kunt vrijblijvend met ons kennismaken door middel van onze gratis veiligheidscheck.

Vraag Nu Onze GRATIS Veiligheidscheck Aan!

Laatste tweets

Wat opdrachtgevers over ons zeggen

 • Frank Stenders van Groenrijk Epe

  We hebben het afgelopen jaar bij ons de beveiliging en telefonie door Minkman Beveiliging aan laten leggen. Met een aantal steekwoorden goed samen te vatten. Pe...
  Lees meer »

 • Ton Klumper van Tomra Systems BV te Apeldoorn

  Minkman Beveiliging heeft bij ons een bel/video intercom installatie aangelegd en deze gekoppeld aan onze PC’s, zodat wij op onze monitor kunnen zien wie er v...
  Lees meer »

 • John Hoogervorst van Restaurant De Smoezer Apeldoorn

  Diverse grote en kleine werkzaamheden heeft Minkman Beveiliging binnen ons restaurant uitgevoerd, naar volle tevredenheid. Met name in onze branche is het prett...
  Lees meer »

 • Wilco Rietberg van Kana Software

  Minkman beveiliging heeft bij ons thuis de beveiliging aangelegd. Dat is ons heel goed bevallen. Goed advies, alles netjes in de muur weggewerkt en voor een goe...
  Lees meer »

 • Wijnand van der Heide van Van Der Heide Food

  Minkman beveiliging, is voor ons het juiste bedrijf geweest met advies en service om ons bedrijfspand te beveiligen.
  Lees meer »