Een oogje in
het zeil houden

Uw pand beveiligen met een camerasysteem

Heeft u regelmatig te maken met ongenode gasten rondom uw bedrijfspand of woning? Of wilt u meer zekerheid omtrent de veiligheid van uw bezittingen? Wat uw reden ook is om uw pand te beveiligen, een camerasysteem is een verstandige keuze. Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken uit de vele soorten camerasystemen die beschikbaar zijn.

Naast de gebruikelijke aansluiting op een meldkamer is verbinding met uw mobiele telefoon uiteraard ook mogelijk. Met de moderne alarmsystemen kunt u alle kanten op. En om u het juiste advies te geven, voeren wij eerst een gratis veiligheidscheck uit. Op basis daarvan, en natuurlijk uw wensen, adviseren wij u over het beste alarmsysteem voor uw situatie.

Direct contact

Wenst u direct meer informatie klik dan hieronder.

Waarom gebruik maken van een camerasysteem

Een camerasysteem heeft twee belangrijke functies:

  1. Preventie: de aanwezigheid van camera’s verkleint het risico op inbraak, diefstal en vandalisme enorm
  2. Registratie: wanneer er iets gebeurt in of rond uw woning of bedrijfspand, wordt het geregistreerd als bewijsmateriaal

Daarnaast is een camerasysteem in te zetten als toegangscontrole of alarmverificatie. Camerabewaking is een effectief middel voor het beschermen en bewaken van uw veiligheid en uw eigendommen. Wanneer u kiest voor een camerasysteem, zorgen wij ervoor dat u voldoet aan wetgeving en regels.

De juiste werking van een camerasysteem is afhankelijk van verschillende aspecten. Hierbij kunt u denken aan:

  • Het doel van het systeem
  • Plaatsbepaling
  • Verlichting in de omgeving
  • Het type camera

We onderscheiden hierbij globaal twee soorten camera’s:

  • Analoge camera’s, aangesloten op een Digitale Video Recorder (DVR) voor opname
  • Digitale camera’s (IP-camera), aan te sluiten op uw netwerk met een harde schijf voor opname

Zowel met analoge- als IP-camera’s heeft u de mogelijkheid om op afstand mee te kijken over het internet via een pc, tablet of smartphone. Beide soorten camera’s hebben hun voor- en nadelen, wij helpen u de goede camera op de juiste plek te gebruiken.

Welk camerasysteem is voor u de oplossing

Voor iedere omgeving en ieder doel is een camerasysteem toe te passen. Doormelden aan een meldkamer of helemaal zelf beheren via IP, de keuze is aan u. Wilt u zeker weten dat u een camerasysteem hebt dat optimaal is voor uw situatie? Een veilig gevoel met een camerasysteem om uw pand te beveiligen? Minkman Beveiliging geeft u deskundig advies over het aanschaffen en plaatsen van een camerasysteem.

Wilt u weten welke oplossing voor u het meest geschikt is? Vrijblijvend advies op maat?

Minkman Beveiliging is een VEB erkend beveiligingsbedrijf (www.veb.nl). Wij ontwerpen, installeren en onderhouden een alarmsysteem conform de huidige regelgeving. Daardoor is het mogelijk om uw alarmsysteem te certificeren voor eventueel de verzekering.

Waarom kiezen voor Minkman Beveiliging uit Apeldoorn?

Minkman Beveiliging staat voor kwaliteit en service. Bij de beveiliging van uw woning of bedrijfspand zijn dat voor ons peilers die van het grootste belang zijn. Afstand is daarbij geen issue. Onze vestiging in Apeldoorn ligt centraal in Nederland, waardoor wij niet beperkt zijn in ons verzorgingsgebied. Door de ligging nabij de A1 en de A50 zijn wij snel ter plaatse wanneer het nodig is. Voor spoedgevallen werken wij buiten Apeldoorn met betrouwbare partners bij u in de buurt. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Gratis advies om de veiligheid van uw woning of bedrijfspand te waarborgen?